Utbildning för företag


  • utbildnings för företag 1

Utbildning för företag, välj ditt eget kursinnehåll efter företagets behov på plats vid varvet

Sjöskolan kan ordna kortare eller längre utbildningar på företag dag- eller kvällstid. Vi kan till exempel ha undervisning på förlängda luncher, hela fredagseftermiddagar, helger eller på annan tid som passar. Vi anpassar oss efter era önskemål i möjligaste mån.

Privatundervisning för en eller i grupp ordnar vi gärna, här eller på plats du väljer. Ring och berätta vad som skulle passa bäst, så kan vi diskutera olika lösningar.

Tidigare uppdrag
Vi har undervisat montörer på Vattenfall i Fartygsbefäl klass VIII och Maskinbefäl klass VIII. Polisen har valt att utbilda en del av sin personal hos oss. Rederi Ressel håller sina säkerhets- och förtrogenhetsutbildningar hos oss. Diös & Kuylenstierna och Tele 2 har lärt sig navigation och att köra snabbt med vår hjälp. Övriga kunder är t ex Stiftelsen Spinalis med ryggmärgsskadade elever, Söderströmstunnelns personal, Segelfartyget Briggen och personalutbildning för Stockholm Vatten.  

Hör gärna av dig till oss och berätta vad ni skulle vilja göra, så diskuterar vi tillsammans vad som kan fungera bäst för just er!


Utbildningstider

Sjöskolan på Beckholmen
115 21 Stockholm
TELEFON: 08-661 09 09
031-762 09 09
E-POST: info@sjoskolan.se

© Copyright 2019 Sjöskolan
Sajt producerad av Piliz MflVi stödjer


Top