HLR Göteborg


  • HLR Göteborg samarbete i nödsituation

Göteborgarna har länge varit de mest välutbildade i Sverige när det gäller hjärt-lungräddning, men kunskap är färskvara. Klart att du vill kunna rädda livet på en annan person.

När gick du på HRL-kurs senast? Skall kunskapen sitta kvar och vara användbar bör du repetera vad du lärt dig varje år enligt HLR-rådets riktlinjer.


Utbildningens innehåll

Ombord på Pråmen vid Klippan går vi genom allt från medvetslöshet, stopp i luftvägarna till hjärtstopp och hu du skall agera för att kunna rädda livet på någon annan med hjälp av allt från stabilt sidoläge till hjärtlungräddning med en hjärtstartare. Vi varvar teori med praktik och efter två timmar har du genomgått utbildningen och har nya kunskaper och ett intyg i din hand.

Du bör ha oömma kläder på dig eller med som ombyte, då du kommer att både vara skademarkör och vara den som tar hand om skador när vi övar. Det innebär att vi kommer att både stå på knäna och ligga på filtar under kvällens gång. Vi bjuder på smörgås och kaffe, te och varm choklad under kursen, och du får ett utbildningsbevis i handen när du går. 

Vi som utbildar är sjuksköterskor och utbildade instruktörer i HLR och första hjälpen. Vi följer HLR-rådets riktlinjer och använder deras utbildningsmaterial.

 


Utbildningstider

Pris

700 kronor inklusive moms

Kursbok: 218 kronor inklusive moms . Vill du ha kursboken måste den beställas i förväg, och vill du ha den hemskickad innan kursen kostar det 130 kronor för porto och påse.

Bokar du både Sjukvård Ombord och HLR-utbildning vid samma tillfälle får du 150 kronor i rabatt.

Vill du boka annat datum och annan tid för en grupp på minst sex personer be om offert.

 

Instruktörer

Stina Jansson


Sjöskolan på Beckholmen
115 21 Stockholm
TELEFON: 08-661 09 09
031-762 09 09
E-POST: info@sjoskolan.se

© Copyright 2019 Sjöskolan
Sajt producerad av Piliz MflVi stödjer


Top