Privatlektioner


  • din egen båtlärare

Båtutbildning- privatlektioner ger dig skräddarsydda lektioner efter just ditt behov

Har du svårt att vara ledig på de tider som vi har kurser? Föredrar du att ha en egen lärare? Vill du gå kurs med bara din familj? Eller vill du inte gå en speciell kurs, utan bara få kunskap inom ett specifikt område?

Vi kan erbjuda privatutbildning på nästan alla våra kurser. Du har en egen lärare såväl för teori som praktik.  Vi kommer gärna till dig och har utbildning ombord på din egen båt! Eller du kommer till oss och vi använder vår båt. Gemensamt kommer vi fram till tider som passar just dig eller er, och utbildningstakten bestämmer du.

Kanske du bara vill ha hjälp att hantera din egen båt, utan att ta något särskilt intyg, - många blir förvånade över hur mycket man hinner med på bara en eftermiddag! Och du kan öva på precis det du vill.

De första 5 timmarna kostar 5.800 kr, inom ett område som vi kan nå med 30 minuters bilkörning från Stockholms eller Göteborgs centrum. Önskar du fler timmar debiteras 850 kr per timme. Har du inte tillgång till egen båt tillkommer kostnad för båt samt bränsle.
Ovan priser inkl. moms.

Ring oss gärna, eller maila!
Berätta vad du önskar dig, så hittar vi en lösning tillsammans.


Utbildningstider

Pris

5.800 kr inkl. moms.

Kontakta oss för lämpligt datum.

info@sjoskolan.se


Sjöskolan på Beckholmen
115 21 Stockholm
TELEFON: 08-661 09 09
031-762 09 09
E-POST: info@sjoskolan.se

© Copyright 2019 Sjöskolan
Sajt producerad av Piliz MflVi stödjer


Top